Завантаження ...
banner
banner

"Мрія життя": що душа і серце пише, те і виконуємо. Головне щоб нам самим подобалось те, що творимо

Фактично роком заснування гурту є 2010-й. Саме тоді у серпні вперше був зібраний колектив (тоді ще він не мав назви). Тоді гурт почав працювати у різних напрямках, намагаючись віднайти саме той, що імпонує найбільше.

Фактично роком заснування гурту є 2010-й. Саме тоді у серпні вперше був зібраний колектив (тоді ще на гурт не мав назви). Тоді гурт почав працювати у різних напрямках, намагаючись віднайти саме той, що імпонує найбільше. При цьому поставивши собі за мету зробити конкурентно здатний продукт не тільки на території України, але й за її межами. Трохи згодом, навесні 2011 року, колектив нарешті зібрався у стійкий склад і давши собі назву «Мрія Життя» почав своє офіційне музичне існування. 

 
Розкажіть трохи про себе. Що означає назва вашого гурту?

Гурт існує з 2011 року, проте в теперішньому складі з кінця минулого року. Назва гурту уособлює наші мрії і бажання, до яких ми йдемо. Хтось скаже, що назва геть не рокова, та ми на це не зважаємо, бо це вже стало нашим другим я.
 
Що вас натхнуло на створення проекту и надихає у творчості?

Надихає кожного по-різному: когось книги, когось кохання, когось прожитий день. Конкретно нема чогось. Усі моменти життя.
 
Чому обрали цей стиль?

А ми його не вибирали) Він сам грається. От що душа і серце пише, те і виконуємо. Головне щоб нам самим подобалось те, що творимо. Бо слухача не обманеш. Якщо граєш на замовлення і без кайфу від того, що лунає, то результату не буде. Треба ділитись собою, а не робити з себе персонажа, який би підійшов публіці.
 
Розкажіть про здобутки у музиці?

Поки хвалитись особливо нема чим. Грали в різних містах: Київ, Щорс, Прилуки, Остер, Ніжин, Чернігів. Приймали участь в фестивалі Словянський рок, де нічого не виграли, потім грали в декількох турнірах в Києві, де проходили у фінал. Приймали участь в концерті-підтримці наших солдатів на Майдані в столиці.
 
Що плануєте на найближче і не дуже майбутнє?

Зараз ось пишемо альбом, який хочемо випустити до Нового року, ну і звісно презентацію робитимемо. Поки вибрали для цього діла 4 міста: Ніжин, Прилуки, Київ і Чернігів. Плануємо з наступного року зняти кліп на одну з пісень.
 
Наскільки ви дружні, і як часто змінюються музиканти у гурті?

Так, колектив дійсно в нас підібрався хороший. Я б навіть сказав затишний. Всі ми добре товаришуємо, проводимо час разом і поза колективом. За всю історію «Мрії Життя» людей змінилось багато, але тепер зібрались саме ті, що треба) В гурту є душа у вигляді шести музикантів і двох менеджерів — Насті і Каті.
 
Як ви ставитесь до року у СНД, на вашу думку, чи є в нього майбутнє?

Мало знайомі з роком в СНД. Є окремі гурти, до яких не байдужі, але це більше точкова любов, а не тривала. Надіємось, що рок в цих країнах досягне світового рівня. В першу чергу ці побажання стосуються України.
 
Важко працювати в СНД молодому гурту?

Не знаємо, ми окрім України ніде не працювали в цьому напрямку. Мабуть все ж за кордоном простіше. Там рок індустрія стоїть на 10 сходинок вище, аніж у нас, а значить звертають більшу увагу на молоді колективи. У нас же ти сам по собі і навіть перемоги на пристойних фестивалях нічого не гарантують тобі.

13notes.info
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: