Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська поліція проводить перевірку маршруток

У зв’язку зі збільшенням кількості ДТП та кількості жертв, які загинули внаслідок ДТП, Ніжинський відділ поліції вкотре звертається до кожного учасника дорожнього руху з проханням дбати про власну безпеку та не порушувати правила дорожнього руху

Поліція, маршрутки

У зв’язку зі збільшенням кількості ДТП та кількості жертв, які загинули внаслідок ДТП, Ніжинський відділ поліції вкотре звертається до кожного учасника дорожнього руху з проханням дбати про власну безпеку та не порушувати правила дорожнього руху.

З 21 липня 2018 року на території Ніжина та Ніжинського району проводиться комплекс цільових заходів,  що спрямовані на профілактику аварійності на пасажирському транспорті, дотримання водіями та перевізниками ПДР та правил перевезення пасажирів.

Відтак працівники поліції перевіряють маршрутки міського, міжміського та міжнародного сполучення щодо наявності дозвільних документів на пасажирські перевезення, технічну справність, відповідність графіків руху. Також проводиться перевірка робочого часу водіїв та проходження ними  щозмінного медичного огляду.

Наголошуємо, що у разі виявлення порушень у сфері пасажирських перевезень порушники будуть притягнені до адміністративної відповідальності. Закликаємо не сідати за кермо у стомленому, нетверезому стані, дотримуватись правил маневрування, безпечної дистанції, швидкісного режиму.

Бережімо одне одного і не забуваймо, що життя людини – це найвища цінність.

Начальник Ніжинського відділу поліції Володимир Бойко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: