Завантаження ...
banner
banner

Збірна Чернігівщини вдало виступила на чемпіонаті України з пішохідного туризму

З 18 до 23 липня 2018 року на теренах Рівненської області відбувся 47-й Чемпіонат України серед юніорів з пішохідного туризму

Освіта, туризм, турист

З 18 до 23 липня 2018 року на теренах Рівненської області відбувся  47-й Чемпіонат України серед юніорів з пішохідного туризму.

Про це повідомляє Управління освіти Чернігівської обласної держадміністрації.

Упродовж п´яти днів змагалися у туристичній майстерності майже 300 юніорів з 21 області України. Чернігівщину представляла збірна,  сформована  з юних туристів Варвинської та Талалаївської ОТГ, м. Новгород-Сіверський і м. Ніжин.

Змагання проходили на трьох дистанціях: особисто-командна дистанція «Смуга перешкод», командна дистанція «Смуга перешкод» та командна дистанція «Крос-похід» (всі дистанції 4 класу) .

Учасники нашої збірної склали гідну конкуренцію кращим  туристичним колективам України на командній дистанції «Смуга перешкод», поступившись лише представникам  Вінницької та Хмельницької областей.

На командній дистанції «Крос похід» спортсмени Чернігівської області також стали бронзовими призерами.

Особисті змагання проводились окремо серед юнаків та дівчат . Дистанція була поділена на дві гілки – А та Б. На гілці А змагалось 36 учасниць, серед яких 3 місце посіла Наталія Півень з м. Ніжина, 14-ю стала Єлизавета Бєлікова з Варвинської ОТГ і 26-ю – Еліна Чуба з Талалаївської ОТГ.

На гілці Б 9 місце зайняла представниця м. Новгород-Сіверський Валерія Хохленко, а Олена Белікова з Варвинської ОТГ – 19.

 Серед юнаків, які змагались на гілці А, 4 місце посіли Олег Горбонос із м. Новгород-Сіверський та представник Варвинської ОТГ Олександр Кузьменко, 17-м став представник Талалаївської ОТГ Костянтин Самойленко.

У командному заліку цієї дистанції наші спортсмени були на 6 місці.      

У загальному заліку представники Чернігівщини посіли 4 місце.

«Вправність, витривалість та силу духу продемонстрували всі учасники спортивних змагань. Крім того, команди мали змогу поділитися кращим досвідом проведення літніх масових заходів з учнівською молоддю, випробувати свою туристичну майстерність на крутих схилах лісового масиву» – зауважив директор Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Сергій Неділько.

Хочеться подякувати тренерам за гарну та сумлінну підготовку спортсменів : Євгенію Балабку, Віктору Гутаку, Олегу Чубі та Богдану Сєдову.

Освіта, туризм, турист

Освіта, туризм, турист



Освіта, туризм, турист

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: