Завантаження ...
banner
banner

На Ніжинщині перекинувся автобус з дітьми

Сьогодні близько 11 години ранку в районі села Мала Кошелівка, Ніжинського району перекинувся автобус із групою дітей-байдарочників

Ніжинський район, діти, автобус, аварія

Сьогодні близько 11 години ранку в районі села Мала Кошелівка, Ніжинського району перекинувся автобус із групою дітей-байдарочників.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє UA:Чернігів.

Разом з дітьми в автобусі були їхні батьки - всього 12 людей.

Наразі в Ніжинську райлікарню з травмами доправили 8 людей - 4-х дорослих та 4-х дітей. Троє з них в тяжкому стані в реанімації, серед них - 1 дитина.

Цю інформацію надав речник Нацполіції в області Сергій Бриль.

Як з’ясували правоохоронці, мікроавтобус «Фольксваген» рухався з Києва до Конотопа Сумської області, транспорт перевозив дітей з батьками, які направлялися на водний відпочинок.

За попередньою інформацією, під час виконання маневру обгону жінка-водій не впоралася з керуванням, автомобіль зачепив бордюр та ліг на бік.

Поліцейські задокументували автопригоду, експерти-криміналісти слідчо-оперативної групи зібрали на місці ДТП речові докази, які направлені на експертизу.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Триває досудове розслідування.














 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: