Завантаження ...
banner
banner

Що трапилось у Ніжині за минулий тиждень: звіт поліції

Сьогодні, 20 серпня, на щотижневій оперативній нараді при міському голові було заслухано звіт Інни Музиченко, представниці ніжинської поліції

Злочин, звіт, поліція

Сьогодні, 20 серпня, на щотижневій оперативній нараді при міському голові було заслухано звіт Інни Музиченко, представниці ніжинської поліції.

Так, за минулий тиждень отримано 276 заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших подій з яких 46 кримінального характеру, протягом тижня складено 140 адміністративних матеріалів. У 62 випадках накладено штрафів на загальну суму понад 16 тисяч гривень. На даний час добровільно сплачено понад 2,5 тисячі.

По лінії нагляду за безпекою дорожнього руху зафіксовано 59 порушень допущених з боку водіїв. Рекордна кількість задокументовано водіїв у п’яному стані, а саме 10 осіб. З них одна особа керувала транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння повторно протягом року. Окрім цього 8 осіб керували транспортними засобами не маючи при цьому відповідного права. Одна із цих осіб була позбавлена права керування транспортними засобами у судовому порядку.

З вини водіїв допущена одна дорожньо-транспортна пригода, на щастя без постраждалих.

8 порушень задокументовано з боку водіїв великотоннажних автомобільних транспортних засобів.

Окрім цього мало місце 5 випадків дрібного хуліганства і 4 випадки вчинення насильства у сім’ї.

Якщо говорити про злочини, то найбільше вчинено крадіжок – 19. 4 факти нанесення легких тілесних ушкоджень. 8 фактів зберігання наркотичних засобів і 3 факти злочинів у сфері незаконного обігу зброї та боєприпасів.

Продовжують мати місце крадіжки велосипедів, тому поліція в котре закликає громадян бути уважними та берегти своє майно. 

mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: