Завантаження ...
banner

Комбайнера, який збив та кинув помирати 17-річну дівчину, тримають під вартою

Комбайнеру, який в Ріпкинському районі збив на смерть 17-річну дівчину та полишив її на місці події помирати, обрано запобіжний захід

Комбайнер, ДТП, запобіжний захід

Комбайнеру, який в Ріпкинському районі збив на смерть 17-річну дівчину та полишив її на місці події помирати, обрано запобіжний захід, повідомляє Високий Вал.

Суд обрав запобіжний захід затриманому 39-річному комбайнеру у вигляді тримання під вартою до 22 жовтня 2018 року, тобто на час проведення досудового розслідування.

Читайте також: 
На Чернігівщині комбайн насмерть збив 17-річну дівчину

Як зазначається, досудове розслідування здійснюється у кримінальному провадженні, розпочатому 23 серпня 2018 року за фактом дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула дівчина 2001 року народження.

Нагадаємо, 22 серпня 2018 року о 23:17 до чергової частини Ріпкинського відділення ЧВП ГУ НПУ в області по каналу "102" надійшло повідомлення про те, що біля села Ямище Ріпкинського району Чернігівської області виявлено дівчину без ознак життя.

Наявні травми не сумісні із життям дівчина отримала внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю комбайну марки Джон Дір, який згодом було виявлено на території тракторного парку одного з підприємств в селі Малий Листвен, Ріпкинського району Чернігівської області.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: