Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині авто згоріло разом з водієм

29 серпня о 10:41 до Служби порятунку "101" у Сновському районі надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якої сталося загоряння автомобіля

ДТП, загоряння, автомобіль

29 серпня о 10:41 до Служби порятунку "101" у Сновському районі надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якої сталося загоряння автомобіля ВАЗ 2102 під керуванням 43-річного водія. 

Про це повідомляє Чeline

Подія трапилась у селі Кучинівка по вулиці Чернігівській біля будинку 24. До місця пригоди оперативно прибуло відділення 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Сновськ. Вогнеборці о 10:58 загоряння локалізували, а об 11:03 остаточно ліквідували. 

Як з’ясувалося, пожежа виникла внаслідок розгерметизації паливної системи в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Водій автомобіля ВАЗ 2102, мешканець міста Чернігів, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на придорожнє дерево. 

Нажаль, 43-річний чоловік загинув на місці події. На гасіння пожежі та деблокування тіла загиблого залучалися 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки Управління ДСНС України у Чернігівській області.

ДТП, загоряння, автомобіль

ДТП, загоряння, автомобіль

ДТП, загоряння, автомобіль

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: