Завантаження ...
banner
banner

На Ніжинщині прикрили нелегальне виробництво какао-продукції

Нелегальне виробництво було організовано в селі Вертіївка, Ніжинського району та виготовлялось під торговими марками білоруських товаровиробників

Нелегальне виробництво, какао-продукція

Фото з мережі Інтернет

Нелегальне виробництво було організовано в селі Вертіївка, Ніжинського району та виготовлялось під торговими марками білоруських товаровиробників.

Про це повідомляє Ніжинська місцева прокуратура.

Під час санкціонованого обшуку на нелегальному виробництві виявлено обладнання для виготовлення незаконної продукції, пакувальний матеріал та сировину.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України.

Припинення діяльності з виготовлення контрафактної какао-продукції було проведено Ніжинською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Управління захисту економіки в Чернігівській області та Ніжинським відділом поліції.

какао

какао

какао

Для довідок: контрафактні товари — це товари, що містять об'єкти права інтелектуальної власності, ввезення яких на митну територію України або вивезення з цієї території призводить до порушення прав власника, що захищаються відповідно до чинного законодавства України та міжнародних договорів України, укладених в установленому законом порядку.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: