Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині стартував «танковий біатлон»

На Чернігівщині, на полігоні 1-ої окремої танкової бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗС України розпочався конкурс на кращий танковий взвод Збройних Сил України

Танки, танковий біатлон, навчання

На Чернігівщині, на полігоні 1-ої окремої танкової бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗС України розпочався конкурс на кращий танковий взвод Збройних Сил України.

Упродовж 10 днів діб танкісти Сухопутних і Десантно-штурмових військ, Морської піхоти ЗС України та Національної гвардії України демонструватимуть свій професіоналізм в змаганнях, які з недавньої пори прийнято називати «танковий біатлон».

Відкриваючи змагання, заступник начальника управління бойової підготовки командування Сухопутних військ ЗС України полковник Олександр Шлюєв побажав учасникам успіхів і наголосив, що сьогодні структура та зміст конкурсних завдань максимально наближені до тих, які були на ІІІ Міжнародних змаганнях НАТО «Сильна Європа — 2018» (Strong Europe Tank Challenge 2018).

Окрім цього, офіцер нагадав екіпажам про недоліки та помилки у підготовці, виявлені під час участі українського підрозділу на змаганнях НАТО та висловив сподівання, що досвід набутий в ході поточних змагань, дозволить нашим танкістам в майбутньому показувати кращі професійні результати не лише на полігонах, а насамперед, виконуючи завдання за призначенням.

У перший день змагань в лідери вирвався танковий взвод 25-ї окремої повітрянодесантної бригади, набравши найбільшу кількість балів в ході виконання вправи з ведення снайперського вогню та з найкращим результатом подолавши етапи спортивної естафети.

Прес-служба Командування Сухопутних військ ЗС України
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: