Завантаження ...
banner
banner

Чи готовий Ніжин до модернізації транспортної мережі?

6 вересня на засідання робочої групи з питань пасажирських перевезень, представник Чернігівського національного технічного університету також представив присутнім валідатор - це спеціальний пристрій, який видає квитки – чеки

Валідатор, модернізація, перевезення

6 вересня на засідання робочої групи з питань пасажирських перевезень, представник Чернігівського національного технічного університету також представив присутнім валідатор - це спеціальний пристрій, який видає  квитки – чеки.

Таким чином, за проїзд пасажир платись спеціальною карткою і отримує чек замість квитка.

Читайте також: 
Презентували обчислення пасажиропотоку: яким же буде тариф?

Заступник міського голови Григорій Олійник наголосив, що дана електронна система може допомогти Ніжину з обчисленням пасажиропотоку.
 
В кінці робочої зміни валідатор, через картку касира, видає звіт за весь робочий день – скільки коштів отримано і скільки пасажирів проїхало.

Представник Чернігівського університету навіть запропонував безкоштовно надати валідатори ніжинським перевізникам на час обрахунку пасажиропотоку. 

Проте, для нормальної роботи валідатора і обслуговування пасажирів, які не мають спеціальних карток, потрібен кондуктор. А не всі ніжинські маршрути можуть дозволити собі кондукторів. Водії, як наголосили перевізники, з такою задачею не впораються.

Представник Чернігівського університету продемонстрував як працює валідатор і види карток, які можна використовувати.

Така модернізація вже впроваджується у Чернігові. В кожному громадському транспорті встановлюється GPS і через спеціальний додаток мешканці міста і гості можуть в онлайн режимі відслідковувати, де знаходиться потрібний їм транспорт і коли прибуде на їхню зупинку.

Вся ця система працює лише за добросовісності перевізників, дотриманню графіку та інших факторів.

Поки Ніжин може про таке лише мріяти. 

Валідатор, модернізація, перевезення

Валідатор, модернізація, перевезення


mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: