Завантаження ...
banner

Костянтин Мухомодєєв планує новий рекорд

Ніжинський рекордсмен Костянтин Мухомодєєв взяв участь у вранішньому шоу «Ранні пташки» на «Чернігівській хвилі» Українського радіо

Костянтин Мухомодєєв, рекорд, рекордсмен

Ніжинський рекордсмен Костянтин Мухомодєєв взяв участь у вранішньому шоу «Ранні пташки» на  «Чернігівській хвилі» Українського радіо.

Спортсмен поділився планами та розповів про своє життя.

Зокрема, він повідомив, що планується новий рекорд України – утримання планки на ліктях протягом 3-4 години, а це половина світового рекорду. Зробити задумане планується наприкінці осені, а на перспективу планується, що можливо колись буде побитий світовий рекорд

Костянтин вже може простояти  1 годину 18 хвилин, а потрібно буде 3-4 години. В цей час можна навіть дивитися фільми або слухати музику.

Ще Костянтин розповів про встановлення своїх попередніх рекордів, зокрема про те що, що підготовка до рекорду з присідання тривала 1,5 місяців, а до рекорду з качання пресу- 3 місяці. 

Нагадаємо у 2016 році юнак шукав спонсора для встановлення першого рекорду. Тоді він встановив рекорд з присідання, а минулого року – рекорд України з качання преса.

Колись в минулому в нього була інвалідність, але Костянтин почав займатися спортом, і повністю себе реабілітував. 

Він навчався в Ніжинському державному університеті на біолога, наразі навчається в Київському інституті спорту, спеціальність «фізична реабілітація». На даний момент юнак працює в одному з Київських клубів і спеціалізується на схудненні.

Дивитись інтерв’ю на 21 хвилині.

 mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: