Завантаження ...
banner
banner

Син прилуцької міської голови напідпитку збив електроопору

Фото.
У Прилуках син міської голови Олени Попенко Ярослав збив електроопору. Був напідпитку, повідомив речник поліції області Сергій Бриль. Сталося це 10 вересня близько 15 години на вулиці Іванівській. Травмованих у ДТП немає

Прилуки, Олена Попенко

У Прилуках син міської голови Олени Попенко Ярослав збив електроопору. Був напідпитку, повідомив речник поліції області Сергій Бриль. Сталося це 10 вересня близько 15 години на вулиці Іванівській. Травмованих у ДТП немає.

Водія після зіткнення з опорою доправили до Прилуцького наркоцентру, щоб взяти аналіз на алкогольне чи наркотичне сп’яніння.

Поліцейські попередили водія, що муситимуть вдягнути на нього наручники, якщо він чинитиме опір. Акт про медичне обстеження водій не підписав.

Сергій Бриль, речник ГУНП в області: «Сьогодні о 15 годині сталася дтп у прилуках. Водій не впорався із керуванням. Туди виїхала поліція для оформлення. Після складання матеріалів водія відправили до лікарні місцевої. Заключення лікарів – людина находилася у стані сп’яніння.»

Д
ва роки тому, у травні 2016-го цього водія затримали за водіння напідпитку. Тоді він в’їхав у паркан житлового будинку у Прилуках. Травмованих не було.






 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: