Завантаження ...
banner
banner

Спортивні змагання до міжнародного жіночого дня у ЗОШ № 6

З нагоди 8 березня МЦ "Спорт для всіх" провів спортивно-розважальне свято "Нумо, дівчата!" в ЗОШ №6 серед дівчат віком 10-12 років, в якому також приймали участь вчителі та техперсонал школи.

Наближається Міжнародний жіночий день 8 Березня. З цієї нагоди МЦ "Спорт для всіх" провів спортивно-розважальне свято "Нумо, дівчата!" в ЗОШ №6 серед дівчат віком 10-12 років, в якому також приймали участь вчителі та техперсонал школи. Між собою змагалися команда "Олімпійці" та команда "Stars".




Конкурси та естафети дали змогу учасницям проявити себе, наскільки вони спритні, швидкі, розумні та які помічниці вдома. Вчителі показали свою майстерність та спритність у виготовленні намиста, а прибиральниці школи показали всім, як вміло вони управляють своєю шваброю. 

Велась запекла боротьба між командами, але перемогу отримали найспритніші, найспортивніші та найрозумніші - це команда "Олімпійці". Вітаємо переможців! 

Дякуємо директору школи, вчителям та техперсоналу за допомогу в організації та проведенні свята! Прийміть наші вітання до свята 8 Березня!

Спорт для всіх
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: