Завантаження ...
banner

Швидкий спосіб знайти роботу чи додатковий приробіток у Ніжині

Для того, щоб знайти цікаву і високооплачувану роботу потрібно виключно бажання. Не вірите? А от ті, хто повірив, вже заробляють. І допомагає їм у цьому сервіс Кабанчик. Десятки і сотні оголошень, які щодня розміщуються на Kabanchik.ua, впевнено доводять – робота у Ніжині є. І вона чекає на вас

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ

Підробіток, робота, кабанчик, Kabanchik.ua


Для того, щоб знайти цікаву і високооплачувану роботу потрібно виключно бажання. Не вірите? А от ті, хто повірив, вже заробляють. І допомагає їм у цьому сервіс Кабанчик. Десятки і сотні оголошень, які щодня розміщуються на Kabanchik.ua, впевнено доводять – робота у Ніжині є. І вона чекає на вас

Що таке Кабанчик?

Це – сервіс, який дозволяє замовнику послуги і виконавцю роботи знайти один одного. На сайті приватні особи викладають оголошення про необхідність виконати певну роботу. Найчастіше – одноразову (але є і оголошення про постійну зайнятість). Наприклад, людина на Kabanchik.ua шукає кур’єра, який зможе у певний час просто забрати документи і відвезти їх за означеною адресою. У вас в цей час як раз є вільний час. Ви допомагаєте людині вирішити її проблему і отримуєте за це привабливу грошову винагороду.

Сервісом дуже зручно користуватись. Усі завдання на ньому згруповані у категорії. Всього на сайті їх двадцять – «Домашній майстер», «Будівельні роботи», «Послуги репетиторів», «Робота в інтернеті», «Ремонтні роботи» тощо. Ви обираєте категорію і шукаєте завдання, які можете виконати. Оплата за виконану роботу зазначається у завданні, і ви заздалегідь бачите, чи цікава вам така пропозиція – обираєте її і домовляєтесь про деталі.

Підробіток, робота, кабанчик, Kabanchik.ua


До речі, про оплату. Оскільки замовник звертається до вас безпосередньо, ви отримуєте більше. Адже якщо працювати через фірму-посередника, левову частину гонорару довелось би віддати як комісійні.

Хто може знайти роботу на Кабанчику?

Без перебільшення – всі. Адже на Kabanchik.ua є запит на будь-які послуги – ремонт меблів, приватні уроки англійської мови, дизайн сайтів чи послуги сантехніка чи електрика.

Ось лише невеликий перелік послуг, які найчастіше замовляють на Кабанчику:
  • Домашній майстер – це робота для електриків, сантехників, майстрів по ремонту і збірці меблів тощо;
  • Клінінгові послуги – прибирання в квартирах чи офісах;
  • Побутові послуги – все, що стосується допомоги по дому чи на городі, робота няні чи доглядальниці;
  • Роздача листівок чи флаєрів;
  • Робота в інтернеті – створення сайтів, написання текстів, розміщення оголошень, дизайнерські послуги;
  • Ремонтні та будівельні роботи – від ремонту будинку «під ключ» до встановлення вікон і багато, багато іншого.

Тобто робота є для кожного – для професіоналів, для студентів, для молодих мам, які перебувають у відпустці по догляді за малечею та для пенсіонерів. Єдине, що треба – це бажання працювати.

Робота ближче, ніж ви думаєте.

Для того, щоб стати виконавцем на Кабанчику, вам потрібно лише зареєструватися. Це безкоштовно і потребує лише кілька хвилин часу. Після швидкої модерації вашого профілю, ви одразу можете обирати цікаві завдання і заробляти кошти.

До речі, важливий момент. Із Кабанчиком вам не потрібно чекати кінця місяця, щоб отримати зарплату. Гонорар вам перераховується одразу, як ви виконали роботу. Оплату можна отримати готівкою чи на банківську картку - як домовитесь із замовником.

І ще один дуже важливий момент - Кабанчик розробив дуже цікавий мобільний додаток для смартфонів. Він дозволяє переглядати нові завдання в усіх категоріях, вести переписку і стежити за категоріями в будь-який час з мобільного телефону. А значить, вам не доведеться виокремлювати на пошук роботи окремий час: ви можете переглядати оновлення в будь-який момент, займаючись у цей час своїми справами. Kabanchik.ua – все для вашого комфорту!

Отже, реєструйтесь на Кабанчику і починайте заробляти. Вам обов’язково пощастить знайти роботи вже сьогодні!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: