Завантаження ...
banner
banner

Коли по Незалежності почнуться роботи з водовідведення

Вже досить довго у стінах Ніжинської міської ради піднімають питання про водовідведення на вулиці Незалежності. Постійне підтоплення турбує мешканців сусідніх будинків не на жарт. Всі ніжинці знають про так зване «море на Незалежності»

Незалежності, підтоплення, водовідведення

Вже досить довго у стінах Ніжинської міської ради піднімають питання про водовідведення на вулиці Незалежності.

Постійне підтоплення турбує мешканців сусідніх будинків не на жарт. Всі ніжинці знають про так зване «море на Незалежності».

На сьогоднішній 43-й сесії Ніжинської міської ради підняли питання про те, коли ж розпочнуться роботи з водовідведення, а саме створення ливневої каналізаційної системи.

Міська влада раніше затвердила виділення коштів на ці ремонтні роботи у сумі 3,5 мільйонів гривень. Григорій Олійник також зауважив, що співфінансувати даний проект повинна і обласна рада.

Начальник УЖКГ Анатолій Кушніренко пояснив, чому виконання проекту на Незалежності досі тільки на папері. Виявилося, що 21 вересня Управлінням капітального будівництва ОДА було проведено тендер на виконання робіт, але конкурс не відбувся через відсутність учасників.

Проведуть ще один тендер і якщо результату знову не буде – роботи по Незалежності будуть проводитися на основі прямого договору. Виходить, що сьогодні кошти на проект з водовідведення є, але немає кому виконкувати роботу.


Незалежності, підтоплення, водовідведення

mynizhyn.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: