Завантаження ...
banner
banner

Кредит в майже 2 мільйони ляже на міський бюджет

На 43-й сесії Ніжинської міської ради розглядали проект рішення «Про надання дозволу комунальному підприємству «Виробниче управління комунального господарства» на отримання кредиту»

кредит, КП

На 43-й сесії Ніжинської міської ради розглядали проект рішення «Про надання дозволу комунальному підприємству «Виробниче управління комунального господарства» на отримання кредиту».


В проекті йдеться, що КП «ВУКГ» надається дозвіл на отримання кредиту у сумі 1 млн. 995 тис. грн. на строк не більше 60 місяців з оплатою не більше ніж 20,1 % річних у банках «Укргазбанк» і «Ощадбанк».

Цю суму КП «ВУКГ» використає для оплати за придбаний спеціальний транспортний засіб - сміттєвоз з боковим завантаженням СБМ. Це той самий третій сміттєвоз про неможливість закупівлі якого говорили на минулій 42-й сесії.


Керівник КП «ВУКГ» Владислав Корман зазначив, що за наявності нових сміттєвозів підприємство буде економити декілька сотень тисяч грн. на рік (новий транспорт потребує меншу кількість енергоносіїв і т. п.).

Також, за рахунок кредиту планується закупити одну одиницю техніки для зимового прибирання доріг, а саме трактор «КИЙ -14102» (або аналог) із застосуванням процедури публічних закупівель в системі ProZorro.

Депутати міської ради шляхом голосування прийняли рішення про надання дозволу КП «ВУКГ» на отримання кредиту.

Детальніше з проектом рішення можна ознайомитись за посиланням.

кредит, КП


mynizhyn.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: