Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині жінка закопала тіло мертвонародженого немовляти

Ця жахлива історія трапилася в селі Петькове Талалаївського району. 20-річна місцева жителька в стані алкогольного сп’яніння передчасно народила дитину та закопала тіло на смітнику власного господарства

жах, кримінал

Ця жахлива історія трапилася в селі Петькове Талалаївського району. 20-річна місцева жителька в стані алкогольного сп’яніння передчасно народила дитину та закопала тіло на смітнику власного господарства.

Жінка була приблизно на 8-му місяці вагітності, але на облік до лікарні ставати відмовлялася. Коли місцевий фельдшер помітив, що ознаки вагітності відсутні, то запитав про дитину. Молодиця заявила, що зробила аборт у сусідній області.

Насправді жінка серед ночі, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, впала. В результаті падіння відчула сильний біль у ділянці живота, а вранці під час справляння природної потреби вийшов неживий плід. Після цього вона закопала тіло неподалік смітника в господарстві, де вони проживають.

Але вже наступного дня жінка виявила рештки тіла на присадибній ділянці, куди його притягли з розритої ями собаки. Молодиця знову закопала тіло неподалік попереднього місця закопування. Правоохоронці рештки тіла не знайшли. Горе-матір пояснила, що тіло дитини з’їли собаки.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження. Відомо, що в цієї жінки вже були діти, але вона позбавлена батьківських прав через аморальний спосіб життя. Її дитина, 2016 року народження, виховується у Прилуцькому будинку дитини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: