Завантаження ...
banner
banner

Відзначено сумлінних керівників підприємств Ніжина

У минулий четвер, 5 березня 2015 року за участі міського голови Анатолія Лінника відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств міста Ніжина. На нараду були запрошені керівники різного рівня підприємств міста

5 березня  за участі міського голови Анатолія Лінника відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств міста Ніжина.

На нараду були запрошені керівники комунальних підприємств, ОСББ, установ, організацій міста, підприємці, директори товариств.
 
Розпочали зустріч відзначенням найбільш сумлінних керівників, які дбають про місто. Оскільки проблема сміття завжди є актуальною було прийнято рішення заохотити кращі підприємства, які слідкують за чистотою в місті.
 
У своєму зверненні до присутніх Анатолій Лінник наголосив, що в сьогоднішніх умовам потрібно всім спільно докладати зусилля для підтримки чистоти на вулицях міста. Для цього потрібно не тільки менше смітити, прибирати, а й вчасно сплачувати за вивіз сміття.

 
За високу свідомість та прийняття принципової громадянської позиції в підтриманні екологічного благополуччя міста міський голова відзначив подяками виконавчого комітету Ніжинської міської ради:
 
Самуся Василя Миколайовича (ОСББ «Зоря»),
 
Шкурко Антоніну Григорівну (ОСББ «Міраж»),
 
Вершняка Анатолія Леонідовича (ДКП «Комунальний ринок»),
 
Борисенка Олександра Григоровича (ТОВ «Готель «Ніжин»),
 
Морозова Дмитра Борисовича (ТОВ «Фоззі фуд»),
 
Струкова Олега Анатолійовича (ТОВ «Фора»),
 
Ученика Костянтина Леонідовича (ТОВ «Ніжинготторг»),
 
Дерев’янка Валерія Вікторовича (ДТГО «ПЗЗ» Моторвагонне ДЕПО Чернігів).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: