Завантаження ...
banner
banner

Оперативна інформація щодо прийому евакуйованих у Ніжині

Сьогодні у приміщенні міськвиконкому відбулось засідання оперативного штабу з розміщення евакуйованих осіб під керівництво заступника міського голови Григорія Олійника.

Сьогодні у приміщенні міськвиконкому під керівництво першого заступника міського голови Григорія Олійника відбулось засідання оперативного штабу  з розміщення евакуйованих осіб. 

У засідання взяли участь представники органів, що є відповідальними за різні напрямки. Були присутні також народний депутат Олександр Кодола та депутата Київської міської ради Олександра Харченка.

Читайте також: 
Оперативна інформація про пожежу та вибухи поблизу Ічні

Станом на сьогодні, 10 жовтня з небезпечної зони увакуйовано 12 тисяч 300 осіб, залучено 35 автобусів.

Травмованих в результаті пожежі та вибухів у небезпечній зоні немає.

Ніжинським міськвиконкомом було зареєстровано 494 особи, які евакуйовані з небезпечної зони. Додатково реєстрували прибулих в школах, скільки саме таких осіб поки що точно невідомо. Найближчим часом буде підготовлена і оприлюднена зведена інформація по Ніжину.

Ті, хто потребували тимчасового розселення були прийняті ніжинцями, залишилась лише одна жінка з дітьми, що перебуває у 17 школі.

Багато евакуйованих вже виїхали додому, але як запевнили представники поліції, 16-кілометрова зона є закритою, тому можливо хтось повернеться назад до Ніжина.

Всі школи, окрім 17 розпочали навчання сьогодні, 10 жовтня, 17 школа розпочне навчання завтра.

Продовжує працювати центр прийому гуманітарної допомоги. Ним визначено Територіальний центр соціального обслуговування Ніжинської міської ради, який знаходиться за адресою, вул.Шевченка, буд.99-Е. Контактні тел.3-10-89, 067-238-97-77.

Всі евакуйовані були забезпечені гарячим харчування одягом та всім необхідним.

Станом на сьогодні, 10 жовтня, нагальної потреби, в чому-небудь немає.

mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: