Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські дзюдоїсти стали чемпіонами на Всекраїнському турнірі

1 березня в столиці закінчився турнір з дзюдо “Київська весна”. Турнір проходив серед юнаків та дівчат 2000—2003 років народження. Загалом у турнірі прийняли участь більше п'ятсот спортсменів.

1 березня в столиці закінчився турнір з дзюдо “Київська весна”. Турнір проходив серед юнаків та дівчат 2000—2003 років народження.  Загалом у турнірі прийняли участь більше п’ятисот спортсменів. Були представлені всі регіони країни, навіть з Донецької та Луганської областей.

Так сталося, що до останнього часу, ніжинські борці клубу “Спарта” в цьому турнірі вище третього місця не піднімалися. Бронза — все що привозили спортсмени з цих змагань.
 
Три чемпіона і одна бронзова медаль — ось результат останнього турніру.
 
Наталія Чистякова виборола третє місце, але просто із-за своєї помилки, якої могло і не бути, не стала чемпіоном — каже тренер Сергій Полтавцев.
 
Троє чемпіонів з золотими медалями — Богдан Дворник, Ян Олійник та Вадим Назаренко.
 
Це ще не всі перемоги за недавній час борців спортивного клубу “Спарта”. В минулі вихідні у Львові проходив Чемпіонат України. Наші там теж відзначилися.
 
Олег Сірик — бронзова медаль і Олексій Полтавцев став Чемпіоном.
 
Олег Сірик на Чемпіонаті виконав норматив майстра спорту. Це для нього велика особиста перемога та і в клубі список майстрів збільшився.
 
Для Олексія Полтавцева цей чемпіонат став відбірковим на Чемпіонат Європи, який буде проходити в Хорватії в травні цього року та на Перші Європейські Олімпійські ігри, які розпочнуться влітку в місті Баку, також на Чемпіонат Світу, якій пройде в листопаді в Марокко.

Тренери клубу дуже задоволені виступом своїх спортсменів, кажуть, що мають цього разу дуже високі показники на досить престижних змаганнях. А для такого невеликого містечка, як Ніжин, то взагалі причина пишатися успіхами земляків. Бо перемоги на таких змаганнях, зазвичай привілей великих міст, де на підготовку спортсменів приділяють багато уваги та коштів.

Треба сказати, що в нашому випадку, борці готувалися виключно за свої кошти та клуба. На жаль, поки що, місту не до спорту і не до престижу.

uezd.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: