Завантаження ...
banner
banner

Сталеві м’язи та яскраві бікіні: у Ніжині змагалися бодібілдери

Бодібілдинг, фітнес-бікіні

21 жовтня, за підтримки депутата київської міської ради Олександра Харченка та Ніжинського відділення ГО «Чернігівське земляцтво», в приміщенні Ніжинського Драматичного театру імені Коцюбинського відбувся відкритий чемпіонат Чернігівської області з класичного бодібілдингу, фітнес-бікіні, менс-фізик та велнес.

По темі: Талановиті ніжинці привезли з міжнародного конкурсу 8 перших місць

Учасники змагань приїхали з різних куточків Чернігівщини. М’язисті чоловіки й стрункі дівчата у різних категоріях демонстрували свої досконалі тіла. Метою заходу було виявлення найсильніших спортсменів Чернігівської області у всіх категоріях; подальший розвиток виду спорту та його популяризація  в Чернігівській  області; підвищення рівня майстерності спортсменів; виявлення перспективного резерву для збірних команд України; відбір сильніших спортсменів та формування збірної команди області для участі в чемпіонатах України.

Змагання проводился за правилами Національної федерації бодібілдингу України та міжнародними правилами бодібілдингу IFBB у вагових та ростових категоріях:

Чоловіки - класичний бодібілдинг абсолютна категорія;

Менс-фізик: до 180 см, понад 180 см,

Фітнес-бікіні: до164 см, понад 164 см,

Велнес: абсолютна категорія.

Спортсмени, які посіли 1, 2, 3 місця у категоріях, нагороджуються медалями, кубками та дипломами; 4, 5, 6 місця – дипломами.

Родзинкою заходу стало прекрасне дійство, коли один із учасників під час змагань, на сцені театру, під гучні оплески глядачів, зробив пропозицію своїй дівчині та отримав заповітне «Так».

За матеріалами Вікторії Коломійченко, фото Ніжинське земляцтво

Бодібілдинг, фітнес-бікіні Бодібілдинг, фітнес-бікіні Бодібілдинг, фітнес-бікіні Бодібілдинг, фітнес-бікіні Бодібілдинг, фітнес-бікіні Бодібілдинг, фітнес-бікіні
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: