Завантаження ...
banner
banner

Зробимо Ніжин молодіжною столицею України

Захід зібрав представників влади, студентства вищих та професійно-технічних навчальних закладів міста, активну учнівську молодь та учасників, які працюють з молоддю. Регіональний координатор конкурсу Юлія Потіпака ознайомила присутніх з основними його завданнями та умовами участі

молодь, молодіжна столиця України


23 жовтня 2018 року у стінах виконавчого комітету відбулася презентація Всеукраїнського конкурсу «Молодіжна столиця України».

Захід зібрав представників влади, студентства вищих та професійно-технічних навчальних закладів міста, активну учнівську молодь та учасників, які працюють з молоддю. Регіональний координатор конкурсу Юлія Потіпака ознайомила присутніх з основними його завданнями та умовами участі.

Національний конкурс "Молодіжна столиця України" проводиться щороку, відзначаючи найкраще місто країни для проживання і розвитку молоді. Основною метою конкурсу є активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді у містах України, покращання співпраці місцевої влади та представників молодіжного середовища у всіх містах України, поширення кращих практик такої співпраці та успішних кейсів втілення молодіжної політики на місцевому рівні.

Коротка презентація досягнень молоді Ніжина, яку продемонструвала Катерина Шекера, головний спеціаліст відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради, показала, що спільно молодіжна громада міста може підтвердити свій статус «Молодіжної столиці Чернігівщини», який часто звучить у розмовах.

На даний момент формується ініціативна група по заповненню заявки для участі нашого міста у конкурсі. Якщо є бажання долучитися до історії становлення Ніжина як молодіжної столиці України, то за інформацією можна звернутися до відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради (кабінет 9) та за телефоном (04631)7-18-31.

молодь, молодіжна столиця України

молодь, молодіжна столиця України

молодь, молодіжна столиця України

молодь, молодіжна столиця України


































Відділ у справах сім’ї та молоді 
фото Тетяни Марченко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: