Завантаження ...
banner
banner

Покинула 1,5 річну дитину і зникла: у Чернігові загубилася молода жінка

Подія трапилася вчора, 24 жовтня, в обласному центрі. Більше доби рідні шукають 24-річну Вікторію Івашечко з Борзни. Цей факт Високому Валу повідомив чоловік жінки

Зникла жінка


Оновлено: 
25 жовтня молоду маму відшукали в компанії іншого чоловіка. Вона ціла і здорова.

Вікторія Івашечко пояснила свій вчинок дуже просто – зустріла знайомого, запізнилась на автобус і тому вирішила скуштувати з ним шашлику. Більше ніяких виправдань, чому вона «загубилась» жінка не надала. 

Подія трапилася вчора, 24 жовтня, в обласному центрі. Більше доби рідні шукають 24-річну Вікторію Івашечко з Борзни. Цей факт Високому Валу повідомив чоловік жінки. 

За його словами, родина проживала в Борзні. Нещодавно вони почали винаймати житло у Чернігові. Вчора, 24 жовтня, дівчина покинула дитину на свою матір і вирушила до Чернігова, аби допомогти чоловікові облаштувати нову оселю.

Напередодні у чоловіка вийшов з ладу свій телефон і він попросив дружину приїхати якнайшвидше, бо потрібно було зробити терміновий дзвінок. Однак, сама дівчина не доїхала, лише передала таксистом свій телефон.

За словами чоловіка, перед тим родина не сварилася. Подібних випадків зникнення не було. Також після того, як приїхав таксист, на телефон прийшла СМС, що дівчина зняла 500 гривень. 

Кому відомо, де може перебувати молода мама, рідні просять телефонувати за номерами 102, або 093 237 61 43.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: