Завантаження ...
banner
banner

Вітчим, який гвалтував свою дочку з самого дитинства, зник. Відкрито кримінальну справу

Два тижні тому в ефірі СТБ вийшла програма "Один за всіх", під час якої зсувалося – чоловік ґвалтував свою названу доньку з 13-тирічного віку. Про це редакція Mynizhyn.com повідомляла раніше.

Два тижні тому в ефірі СТБ вийшла програма "Один за всіх", під час якої зясувалося – чоловік ґвалтував свою названу доньку від 13-тирічного віку.  Про це редакція Mynizhyn.com повідомляла раніше.

Тільки коли Ганя стала повнолітньою й покинула дім, вона наважилася прийти на проект і розказати страшну правду.
 
Нині Ганусине життя більше нагадує кримінальне кіно – суцільні пояснення, допити, експертизи. Її вже визнали за потерпілу. Бідолашну дівчину навіть перевірили на детекторі брехні. І визнали – не бреше.
 
Мати, в якої від цього чоловіка ще троє дітей, під час програми заявила – покине його. Але після проекту знову поїхала з ґвалтівником додому.
 
Ганя написала заяви в прокуратуру та міліцію, а телеканал СТБ звернувся у міськвідділок Ніжина на Чернігівщині, де мешкає сім’я постраждалої, з проханням усе з’ясувати. Проти вітчима відразу після ефіру програми порушили карне провадження.


Вітчим-ґвалтівник

Та він, зрозумівши, що доведеться відповідати, чоловік вже незабаром зник. Де ґвалтівник, чому його спустили з очей – правоохоронці лише розводять руками.
 
З одного боку дівчина не натішиться, що вітчима немає біля дітей. Проте її охоплює жах, як тільки уявить, що він десь на волі. Тож навідувати в Ніжині братів і сестер, яких виховувала з малечку, дівчині бракує сил.
 
Та найстрашніше те, що довести провину втікача вкрай складно – згвалтування сталося давно. Й аборт 15 річне дитя робило на очах у мами. Жодних запитань тоді в лікарів не виникло і генетичного матеріалу не зберігали.
 
Та попри це наставниця хороброї дівчини Ганни, декан її університету, яка й порадила звернутися до СТБ, пишається своєю маленькою незламною студенткою. І вірить – справедливість переможе.

vikna.stb.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: