Завантаження ...
banner

За збут наркотичних засобів ніжинця засуджено до позбавлення волі

Ніжинським міськрайонним судом 1 листопада 2018 року засуджено мешканця міста Ніжина за незаконне придбання, зберігання з метою збуту, незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинене повторно

кримінал, прокуратура, наркотики, позбавлення волі

Ніжинським міськрайонним судом 1 листопада 2018 року засуджено мешканця міста Ніжина за незаконне придбання, зберігання з метою збуту, незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинене повторно ( ч. 2 ст. 307 КК України) та незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту, вчинене особою, яка ранішевчинила злочин, передбачений ст. 307 КК України ( ч. 2 ст. 309 КК України).

У судовому засіданні прокурором доведено, що 33-річний мешканець Ніжина, створив на території міста розгалужену систему збуту наркотичного засобу «каннабіс», а також виготовляв та зберігав його за місцем свого мешкання.

Наразі чоловіка визнано винним у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушень та за сукупністю скоєних злочинів призначено остаточне покарання у вигляді 4 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією ½ частки особисто належного йому майна.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: