Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині зареєстровано 18 випадків захворювання на кір

За 2018 рік у Ніжині зареєстровано 18 випадків захворювання на кір – це 13 дорослих і 5 дітей. Таку інформацію, 5 листопада, повідомили на щомісячній розширеній міжвідомчій нараді при міському голові

кір, захворюваність

За 2018 рік у Ніжині зареєстровано 18 випадків захворювання на кір – це 13 дорослих і 5 дітей.  Таку інформацію, 5 листопада, повідомили на щомісячній розширеній міжвідомчій нараді при міському голові. 

Всі хворі на кір були госпіталізовані. Серед госпіталізованих дітей четверо є мешканцями Ніжина – це вікова група дітей з 2013 по 2018 рік народження і двоє учнів з школи № 9 і школи № 10. 

Зараз в інфекційному відділенні Ніжинської центральної міської лікарні знаходиться 5 хворих на кір, з них 3 дорослих і 2 дітей. На даний час продовжуються спостереження за учнями школи № 10, хворих серед дітей не виявлено, всі хто потребує щеплення направлені на вакцинацію. 

Загалом  в області з початку року зареєстровано 432 випадки захворювання (підозри) на кір. Про це повідомляє Державна установа «Чернігівський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України».

Захворювання реєструвалися в 17 районах Чернігівської області та в містах Ніжин, Прилуки, Чернігів.

Серед захворілих 264 дорослих та 168 дітей.

Госпіталізовано 323 особи.

55 % захворілих не мають щеплень проти кору.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: