Завантаження ...
banner
banner

Які події відбудуться цього тижня у Ніжині

Пропонуємо Вам перелік подій, що відбудуться цього тижня у Ніжині: вівторок. 20 листопада о 15.00 - презентація книги-альбому "Ніжин в добу Української революції". Велика зала в міськвиконкомі. Вхід вільний

події, Ніжин, листопад

Фото Дениса Скорохода

Пропонуємо Вам перелік подій, що відбудуться цього тижня у Ніжині:

Вівторок. 20 листопада о 15.00 - презентація книги-альбому "Ніжин в добу Української революції". Велика зала в міськвиконкомі. Вхід вільний. Тираж - 300 примірників, вартість однієї книги - 100 грн.

події, Ніжин, листопад

Середа. 21 листопада о 10.00 - Мітинг з нагоди Дня Революції Гідності та Свободи «Україна – країна нескорених» (пам'ятний знак «Герої не вмирають»).

П'ятниця. 23 листопада - святкове відзначення 90-річчя Ніжинського водоканалу у Ніжинському драматичному театрі.

Також, 23 листопада - святкування 110-річчя Ніжинського коледжу культури і мистецтв імені Марії Заньковецької. Святковий концерт відбудеться у Ніжинському міському будинку культури о 16.00. Обіцяють насичену і цікаву програму. 

З п'ятниці по неділю. 23 - 25 листопада - перший Всеукраїнський археологічний з'їзд на якому чекають багато гостей із закордону. Зазначимо, що останній такий з'їзд відбувся 1908 року у Чернігові. Тепер Ніжин має таку честь.

Субота. 24 листопада о 16.00 - Мітинг – реквієм  з нагоди вшанування  пам'яті жерт Голодомору (Пам’ятний знак жертвам голодомору та політичних репресій на вулиці Покровській).

Також, 24 листопада 0 18.00 у Ніжинському академічному українському драматичному театрі імені Михайла Коцюбинського покажуть виставу «Інтимна комедія» за мотивами п’єси Ноел Кауард у інсценівці Г. Богомаза-Бабія (комедія на одну дію без антракту).

події, Ніжин, листопад

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: