Завантаження ...
banner
banner

Ніжинське телебачення досі не має ліцензії на цифрове мовлення

16 листопада, представники мас-медіа, а саме Чернігівської філії НСТУ UA Чернігів, Телеканалів "Новий Чернігів", "Дитинець", та "Ніжин", зібралися разом в облдержадміністарції

Ніжинське телебачення, НТБ

16 листопада, представники мас-медіа, а саме Чернігівської філії НСТУ UA Чернігів, Телеканалів "Новий Чернігів", "Дитинець", та "Ніжин", зібралися разом в облдержадміністарції з нагоди дня працівників радіо, телебачення та зв'язку, пише Новий Чернігів

Ділилися планами на майбутнє, своїми досягненнями та озвучували проблеми, які в декого існують. Зокрема Артем Шелковий продюсер Чернігівського суспільного, розповів, що наразі існує недофінансування , через яке про оновлення техніки поки не йдеться, телекамери 97 року випуску, які знімають на касети. Але все ж сподівається що ситуація вирішиться на краще. 

Ніжинське телебачення на сьогодні не має ліцензії на цифрове мовлення. Це питання буде вирішуватися на рівні міської влади, яка пообіцяла докласти усіх зусиль аби телебачення працювало і надалі , оскільки є колектив, і є що висвітлювати кожного дня. 

Довідка. Цифрове телебачення — галузь телевізійної техніки, в якій передавання, обробка та зберігання телевізійного сигналу здійснюється у цифровій формі. 

Цифрове телебачення передбачає кращу якість, сигнал стійкіший до перешкод і потребує меншої потужності передавальної антени.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: