Завантаження ...
banner
banner

Петро Іванов: «Свої перемоги я присвячую рідному Ніжину!»

Український боксер Петро Іванов із Ніжина вперше буде змагатися за титул чемпіона світу за версією WBC серед юніорів. Бій відбудеться 8 грудня у столиці Франції Парижі. Суперником нашого спортсмена стане

Петро Іванов, бій, Париж

Український боксер Петро Іванов із Ніжина вперше буде змагатися за титул чемпіона світу за версією WBC серед юніорів.

Бій відбудеться 8 грудня у столиці Франції Парижі. Суперником нашого спортсмена стане француз Луі Тутін (Louis Toutin), який є чемпіоном Франції  у ваговій категорії до 76,2 кг.
 
Про силу волі та мотивацію, про тренування та плани на майбутнє – про все це Петро Іванов розповів у ексклюзивному інтерв'ю Уездным Новостям.

Петро, Ви – амбітний та перспективний боксер. Кому ви присвячуєте свої перемоги?

Свої перемоги я присвячую Україні та своєму рідному місту Ніжину. Під час кожного бою я завжди відчуваю підтримку тих людей, які вболівають за мене. Це надзвичайно надихає та дає сили для нових звершень.

На яку тактику Ви буде робити акцент у бою проти Луі Тутіна?

Я не хочу розкривати усі свої козирі. Але можу сказати одне: я буду рішуче пристосовуватися до тактики ведення бою свого суперника, який любить ризикувати і атакувати.

Як проходять зараз ваші тренування?

Коли в мене підготовчий період, я тренуюся кожного дня — по два тренування на день. Програма підготовки передбачає бігові вправи, роботу на спортивних снарядах, силову та фізичну підготовку і, звичайно, спаринг. Протягом місяця я повинен майстерно відпрацьовувати свої навички у спарингу. Тричі на тиждень я тренуюся на рингу з такими спаринг-партнерами, тактика яких під час бою схожа на тактику мого майбутнього суперника.

Розкажіть про особливості Вашого тренувального графіка

Головне зараз  — це правильне, збалансоване, максимально корисне харчування. І нічого зайвого! У професійному боксі необхідно суворо дотримуватися визначених вагових категорій. Я працюю над тим, щоб бути у своїй категорії середньої ваги (а це 72,6кг).

Як Ви оцінюєте свого противника?

Луі Тутін – сильний та досвідчений суперник з хорошим record. На його рахунку — 12 боїв та 12 перемог, 11 з яких він завершив достроково. Цей боксер є чотирьохразовим чемпіоном Франції та чемпіоном Європи.

Петро Іванов, бій, Париж

Розкажіть про ваш особливо складний бій? Хто був вашим найбільш серйозним суперником?

Кожний мій бій для мене особливий, тому що кожний суперник має свою тактику. Одного разу був нестандартний суперник з Хорватії, лівша. Я думав, що це може додати певних труднощів, оскільки я вперше боксував із шульгою. Але в першому раунді я знайшов свою дистанцію і зміг підлаштуватися під тактику ведення бою. Вже після перших ударів зрозумів, що можу закінчити бій достроково.

Які Ваші плани на майбутнє?

Кожний професійний боксер мріє стати абсолютним чемпіоном світу та завоювати всі чотири чемпіонські пояси. Тож я не виключення. Що стосується цього бою — зараз я їду за титулом. За перемогою. І буду докладати максимум зусиль для того, щоб перемогти впевнено та яскраво!

Хто допомагає Вам у підготовці до бою?

Дякую усім, хто вірить в мене, вболіває та надихає. Я щиро дякую своєму тренеру Вячеславу Кожуховському за його титанічний труд та підтримку. Він завжди поруч зі мною. Він — мій мотиватор, вчитель, реабілітолог і психолог. Я висловлюю щиру подяку народному депутату України Олександру Кодолі та його друзям за надану допомогу у підготовці до бою, а також АПК «Магнат».

Бажаємо нашому боксеру Петру Іванову перемоги. Переконані, що наступний бій стане для нього новою сходинкою підкорення боксерської арени.

Нехай цей вирішальний титульний  поєдинок  стане частиною великого шляху до великого боксу!

Для довідки.

Петро Іванов. Вік: 22 роки. Дебютував на професійному рингу в 2014 році.

У спортивній кар'єрі  боксера 11 боїв. У 9 з них він здобув перемогу. 5 разів  відправив суперників у жорсткий нокаут. 2 поєдинки закінчилися внічию.

Луі Тутін (Kaway). Вік: 21 рік. Відомий боксер-панчер у Франції. Він є наймолодшим чемпіоном світу в історії та чемпіоном Франції в суперсередній та напівважкій вазі. Його тренером був Джозеф Жермен, який тренував чемпіонів у боксі Жан-Марка Мормека и Алі Оубаалі.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: