Завантаження ...
banner
banner

Заходи, що відбудуться у Ніжині цього тижня

18 грудня - о 18-00 у актовій залі нового корпусу Гоголевого вишу будуть обирати Міс та Містера НДУ. Запрошення у соціально-гуманітарному відділі. Раніше ми писали: У Ніжинському університеті вчергове оберуть Міс та Містера

заходи, виставка, свято, концерти, спорт

18 грудня о 18-00 год. у актовій залі нового корпусу Гоголевого вишу будуть обирати Міс та Містера НДУ. Запрошення у соціально-гуманітарному відділі.

19 грудня о 13-00 год. розпочнеться Різдвяна виставка-ярмарок. На ярмарку можна буде завітати ще 23, 24 і 25 грудня.


Також, 19 грудня - ніжинців та гостей міста запрошують на центральну площу імені Івана Франка о 16-00 годині разом із Святим Миколаєм та Снігуркою відкрити головну ялинку, засвітити на ній святкові вогні та разом з творчими колективами заспівати Новорічних пісень та Різдвяних колядок.

А у Ніжинському драматичному театрі 19 грудня о 14-00 год. відбудеться святковий благодійний концерт до дня Святого Миколая. Вхід вільний.

заходи, виставка, свято, концерти, спорт


У спортивному залі школи №9 19 грудня о 17-00 год. відбудеться футбольне свято до дня Святого Миколая серед найменших футболістів.

З 19 по 20 грудня Ніжинський краєзнавчий музей запрошує відвідати виставку «Із історії новорічних прикрас» за адресою: вулиця Батюка, 6. Телефон для довідок: 7-32-96.

Чи відомо вам як відзначали Новий рік наші пращури? Та й взагалі чи завжди новий рік розпочинався саме першого січня? І чому саме ялинка є незмінним атрибутом зустрічі Нового року? А чим прикрашали новорічні ялинки століття назад і більше? У Вас є відповіді на всі ці питання? 

заходи, виставка, свято, концерти, спорт

Якщо ні, то художній відділ Ніжинського краєзнавчого музею імені І. Спаського запрошує всіх жителів нашого міста (і не тільки), поринути в казковий світ новорічних свят, де ви зможете знайти відповіді на всі хвилюючі вас питання, прослідкувати еволюцію новорічних іграшок, зарядитись новорічним настроєм і просто провести гарно час. 

22 грудня - у спорткомплексі "Олімп" відбудеться чемпіонат області з гімнастики.

23 грудня відбудеться фінал основного розіграшу "Відкритого чемпіонату міста Ніжина та Ніжинського району з футзалу".

Вистави у Ніжинському драматичному театрі: 

"Вірю не вірю… або Хвилина чекання" (комедія на одну дію без антракту) - 20 грудня о 18.00 .

"Літаючі жінки або… Любов за графіком" (музична комедія на дві дії з антрактом) -  22, 23  грудня о 18.00.

"Снігуронька запрошує на бал" (дитяча музична казка на одну дію без антракту) - 22 грудня о 12.00 і 14.00. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: