Завантаження ...
banner

Ніжинські митці представлять свої роботи на виставці у Чернігові

5 лютого 2019 року о 12.00 в Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана відкривається виставка «Палітра ніжинських митців», на якій будуть представлені твори декоративно-ужиткового мистецтва

виставка, ніжинські митці, Юлія Петренко, Ігор Волосянкін

5 лютого 2019 року о 12.00 в Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана відкривається виставка «Палітра ніжинських митців», на якій будуть представлені твори декоративно-ужиткового мистецтва (розпис на склі, холодний батик, різьблення на дереві, нетрадиційний гобелен) та художнє фото.

Автори робіт – це члени Гільдії ніжинських митців, а саме Ніна Кущенко, Наталя Ямчинська, Сергій Святний, Григорій Василенко, Юлія Петренко, Ігор Волосянкін.

Неординарні, творчі, енергійні, без шаблонів та будь-яких обмежень, вони мають на меті об’єднати навколо себе творчо-професійну еліту задля творення прекрасного й світлого, розвитку і популяризації мистецтва в своєму місті та його за його межами, для пошуку однодумців.

Виставка триватиме з 5 лютого до 2 квітня 2019 року.

Деталі – за тел.: 0462-676715, 0462-774616, або на сторінці музею у соцмережі «Facebook» https://www.facebook.com/halahan.art/

Художній музей Галагана

виставка, ніжинські митці, Юлія Петренко, Ігор Волосянкін
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: