Завантаження ...
banner

ТОП подарунків до Дня всіх закоханих у Ніжині: де провести час і що подарувати

Вже через тиждень 14 лютого майже вся планета буде святкувати День святого Валентина. Море романтики, подарунків, закохані пари і веселі компанії дівчат і хлопців. Якщо ви з Ніжина чи району

День святого Валентина, День всіх закоханих, подарунки

Вже через тиждень, 14 лютого, майже вся планета буде святкувати День святого Валентина. Море романтики, подарунків, закохані пари і веселі компанії дівчат і хлопців...

Якщо ви з Ніжина чи району і ще не встигли придумати і купити подарунок для своєї половинки – ця стаття спеціально для вас!

 
Mynizhyn.com розповість як порадувати себе і свою половинку на День всіх закоханих у Ніжині.  
 
До вашої уваги - ТОП-9 подарунків до Дня всіх закоханих specially for Ніжин:
 
1.Романтична вечеря на двох. Незабутній вечір в атмосфері романтики зі смачними стравами і якісним обслуговуванням ви можете влаштувати   у ресторані  «Veranda». Це гарна можливість порадувати свою половинку і, можливо, зробити пропозицію всього життя… Якщо ви ще цього не зробили!
 
Серед всіх пар, що відвідають ресторан «Веранда» 14 лютого буде проводитись розіграш романтичної вечері на двох + квитки в кінотеатр.

На вас чекають за адресою: місто Ніжин, вулиця Батюка, 9, на другому поверсі ТЦ «Ніжин Сіті». Телефон: 098 640 6465.

День святого Валентина, День всіх закоханих, подарунки
 

2. Нижня білизна. Про що мріє жінка? Комфорт, краса, практичність - і це все разом. Ви скажете не можливо... А для магазину нижньої білизни «Грація» все можливо! Тут ви знайдете і вишуканий комплект нижньої білизни, спокусливі кружева і зручні піжами. А якщо ви хочете 100% догодити своїй половинці, у магазині можна придбати спеціальний подарунковий сертифікат.

Також, в асортименті магазину є білизна для чоловіків. "Бутік «Грація" знаходить за адресою: Ніжин, торговий павільйон №938-А на Центральному ринку. Телефон: 068 194 2304.

День святого Валентина, День всіх закоханих, подарунки

3. Якщо плануєте оригінальний і молодіжний вечір, то вам точно в антикафе «Hey Bro». До вашої уваги 14 лютого у «Hey Bro»:
 
- вечір побачень наосліп: зустріч, що може змінити ваше життя!;
- перегляд фільму «Титанік» - що може бути романтичніше;
- для закоханих, що бажають вдвох провести романтичний вечір, «Hey Bro» надасть таку можливість.
 
Приходьте разом зі своїми дітьми – їм буде де погратись і гарно провести час.
 
Антикафе «Hey Bro» - незабутні враження гарантовано!

На вас чекають за адресою: вулиця Шевченка, 2, ТЦ «Пассаж». Телефон: 097 845 1250.

День святого Валентина, День всіх закоханих, подарунки
 
4. Оригінальний букет порадує вас і вашу половинку. Нікуди не потрібно їхати чи замовляти по пошті. Такий букет вам зробить на замовлення Katerina Scherbakova у Ніжині! Солодощі і квіти або справжній чоловічий букет – завжди в моді, а в такому поєднанні виглядають на мільйон. Ви гарантовано будете у захваті!

Телефон: 068 101 8004.

День святого Валентина, День всіх закоханих, подарунки
 
5.  Абонемент у фітнес центр. У формі себе потрібно тримати завжди, а «Legion Gym» вам у цьому допоможе. «Legion Gym» пропонує: сучасні тренажери, зручні роздягальні, корисні коктейлі, професійні тренери, спортивне харчування, масаж, фітнес, солярій. Ви знайдете саме те, що вам потрібно!
 
Важливо! На День святого Валентина краще подарувати два абонементи і для себе і для коханої людини. Вдвох завжди веселіше, а коханій людині буде приємно.

Адреса: вулиця Шевченка, 2, ТЦ «Пассаж». Телефон: 096 136 7871.

День святого Валентина, День всіх закоханих, подарунки


6. Фотосувеніри. Завжди популярно і актуально! Ваше романтичне фото на полотні – картина, що прикрасить вашу оселю і буде радувати кожного дня. Чашки, блюдця, дзеркальця, футболки, подушки, толстовки, пазли із вашим фото – все, чого побажає творча душа ви знайдете в Ніжині. Наприклад, ось такі:

День святого Валентина, День всіх закоханих, подарунки
Фото з інтернету
 

7. Романтична фотосесія для закоханих: love story. Гарантовано, фото від Александр Фотограф будуть неймовірними! Олександр справжній професіонал і знає свою справу. Якщо ви ще не зробили такий шикарний подарунок своїй половинці, то мерщій замовляйте! 
Така фотосесія, це не лише красиві фото, але і нові враження, і досвід від самого процесу фотозйомки. Запам’ятається на все життя!

Телефон:068 388 0029.

День святого Валентина, День всіх закоханих, подарунки

8. Оригінальні солодощі на замовлення. У Ніжині такий солодкий подарунок для вас зробить Tatyana Polutskaya. Дизайн на будь-який смак. Ваша половинка розцілує вас, адже солодке завжди покращує настрій. 
instagram polutskaya_cake Телефон: 067 701 6170
 

День святого Валентина, День всіх закоханих, подарунки

9. Романтична подорож на двох. Справжнім багатством людини є приємні емоції. А що може дати більше приємних емоцій, ніж тур до Європи? Та ще й романтичний тур до омріяної Венеції або давнього Кракова! 
 
Підібрати тур завжди допоможуть в туристичній агенції «Соната».
 
Телефон: 097 444 6244.
 

День святого Валентина, День всіх закоханих, подарунки

 
А найголовніше - просто кохайте і цінуйте свою половинку!
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: