Завантаження ...
banner
banner

Юні ніжинські співаки виступили у фіналі конкурсу «Яскраві діти України»

У обласному філармонійному центрі відбувся фінальний гала-концерт другого сезону Всеукраїнського конкурсу «Яскраві діти України»,який зібрав найталановитіших дітей з усієї області

У чернігівському обласному філармонійному центрі відбувся фінальний гала-концерт другого сезону Всеукраїнського конкурсу «Яскраві діти України», який зібрав найталановитіших дітей з усіїє області.

Ніжин представляли троє юних співаків: Павло Коваленко, Максим Горбатько і Софія Походня. Вони пройшли відбір і потрапили у 20-ку кращих серед майже 60-ти учасників.

Наші діти на сцені були представлені прекрасними відеовізитівками,за які велика вдячність директору НТБ Ковальову Сергію Анатолійовичу та відеооператору Serhii Nezhinsky.




Цей конкурс не зовсім звичайний,його особливість  полягає в тому,що свою  фінальну пісню діти виконують не під просту фонограму, їм аккомпонує справжнісінький оркестр The Bright Band ,під керівництвом відомого музиканта,композитора,оранжувальника Івана Лопухова.

Це дуже круто! З таким музичним супроводом поки триває фінальна пісня, діти відчувають себе справжніми зірками! Високої якості звук і освітлення сцени доповнюють  виступ. Співати  на такій сцені – вже перемога!

Організатор чернігівського обласного етапу конкурсу народний депутат Сергій Березенко високо оцінив ніжинську вокальну школу, а саме роботу викладача естрадного вокалу Ніжинської школи мистецтв при коледжі культури і мистецтв ім. М.Заньковецької   Крутько Ніни Вікторівни, жоден  учень якої не залишився без відзнаки.



Чарівний голос Максима Горбатька і його лірична «Ома» закохали в себе всю жіночу половину глядацької зали.( І місце)

Павло Коваленко - позитивна і весела дитина-став улюбленцем музикантів на репетиціях. А  на концерті підкорив глядачів не лише майстерним виконанням пісні,а ще й своєю непосидючою безпосередністю. (ІІ місце)

Софія Походня, яка з дитинства любить сцену, і цього разу виглядала на ній гармонійно і яскраво, та вразила глядачів витонченою джазовою композицією (ІІІ місце). За повноту вокального образу, уміння триматися на сцені і ділитися з слухачами своїми відчуттями і емоціями отримала - Приз глядацьких симпатій та мікрофон.

Всім зрозуміло, що жодна перемога не можлива без кропіткої роботи,наполегливості і, в першу чергу, без настанов справжнього, небайдужого і розумного вчителя.

Саме такою людиною стала для цих і багатьох інших дітей нашого міста – Ніна Вікторівна Крутько. Маючи величезний артистичний талант і талант педагогічний вона ділиться ними  з повна зі своїми учнями. Це людина,яка ніколи не шкодує власних сил,вмінь і часу для дітей,що прийшли до неї займатися. ЇЇ  діти завжди яскраво вирізняються на сцені. Ніна Вікторівна вчить їх  не тільки співати,а ще й розуміти цей світ,готує дітей до дорослого життя.

Бажаємо талановитому педагогу та її учням нових досягнень і перемог!





Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: