Завантаження ...
banner
banner

Мешканку Ніжина, яка продавала амфетамін, засуджено до 6 років

За апеляційною скаргою прокурора жінку, яка реалізовувала амфетамін, засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна

жінка, амфетамін, суд, позбавлення волі

За апеляційною скаргою прокурора жінку, яка реалізовувала амфетамін, засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Колегія суддів Чернігівського апеляційного суду за скаргою прокурора скасувала у зв’язку з м’якістю призначеного покарання вирок Ніжинського міськрайонного суду, яким жительку міста Ніжин засуджено за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне придбання, зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу), ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне придбання та зберігання психотропних речовин без мети збуту), ч. 1, ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання психотропних речовин з метою збуту та їх збут, вчинені повторно).

У судовому засіданні підтверджено, що обвинувачена неодноразово придбавала з метою збуту та для власного вживання порошкоподібну речовину, яка містить у своєму складі – амфетамін. В подальшому, частину психотропних речовин, жінка збувала мешканцям міста Ніжин.

Окрім того, в суді доведений факт придбання та зберігання обвинуваченою бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

Ухвалюючи вирок, суд першої інстанції звільнив зловмисницю від відбування призначеного покарання у виді позбавлення волі.

Однак, апеляційний суд підтвердив обґрунтованість правової позиції прокурора про необхідність призначення більш суворого покарання та засудив обвинувачену до позбавлення волі на строк 6 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: