Завантаження ...
banner

У Ніжині та районі поліція перевіряє перевізників

Зараз на території міста та району проходить чергове профілактичне відпрацювання під умовною назвою "Перевізник-2019". Про це на розширеній оперативній нараді повідомила представник Ніжинського відділу поліції

поліція, перевірка, перевізники

Зараз на території міста та району проходить чергове профілактичне відпрацювання під умовною назвою "Перевізник-2019". Про це на розширеній оперативній нараді повідомила представник Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Поліцейські наряди звертають увагу на якість, а також відповідність стандартам перевезень пасажирів, як на території міста, так і району. Перевіряються регулярні перевезення на встановлених маршрутах і нерегулярні (у тому числі перевезення школярів).

Поліція вже зафіксувала 14 водіїв маршрутних транспортних засобів, які знехтували вимогами, щодо обов'язкового технічного контролю і двох водіїв, які на своїх транспортних засобах надавали послуги з перевезення пасажирів, мали несправності на час виходу на лінію перевезення.

Поліція закликає водіїв маршрутних транспортних засобів більш відповідально ставитися до своєї роботи та не нехтувати ПДР, які однакові для всіх. Пам’ятайте! Від сумлінного ставлення до вашої повсякденної праці залежить життя та здоров’я пасажирів.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: