Завантаження ...
banner
banner

Для Ніжинського міського молодіжного центру шукають директора

Ще 14 лютого 2019 року відбулася зустріч міського голови м. Ніжина з молодіжним активом міста. Під час зустрічі обговорювалися питання функціонування новоствореного Комунального закладу Ніжинського міського

Ніжинський молодіжний центр, директор

Ще 14 лютого 2019 року відбулася зустріч міського голови м. Ніжина з молодіжним активом міста. Під час зустрічі обговорювалися питання функціонування новоствореного Комунального закладу Ніжинського міського молодіжного центру Ніжинської міської ради Чернігівської області. Ця тема викликала чимало питань у присутніх. 

Раніше ми писали: У Ніжині створять Молодіжний центр
 
Зокрема, цікавило, де буде центр розташований, хто буде його очолювати та його основні функції, можливості та зобов’язання. Міський голова Анатолій Лінник зауважив, що вибір очільника Ніжинського міського молодіжного центру в руках молоді. 
 
Пропозиції щодо кандидатури на посаду директора молодіжного центру можна подавати до 1 квітня 2019 року до відділу у справах сім’ї та молоді (переліки необхідних матеріалів шукайте у публікації події), за адресою: площа імені Івана Франка,1, каб. 9, тел. 7-18-31 до.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: