Завантаження ...
banner
banner

Ніжин у полоні сміття. Фото

Весна - чудова пора для натхнення, прогулянок на свіжому повітрі, та тільки не в Ніжині... Викидаючи сміття просто на землю чи в траву люди, напевно, отримують якесь задоволення? Чи як можна пояснити таку байдужість

сміття, підпал сухої трави

Весна - чудова пора для натхнення, прогулянок на свіжому повітрі, та тільки не в Ніжині... Викидаючи сміття просто на землю, чи в траву люди, напевно, отримують якесь задоволення? Чи як можна пояснити таку байдужість і тупість? І в цьому не винна ні влада, ні агресори, ні терористи. 

У центрі міста ситуація - ще більш-менш (правда якщо не якесь свято чи стихійне звалище під багатоповерхівками). Комунальники працюють на центральних вулицях. А за центром міста починається справжній апокаліпсис. І тут не діє закон: там, де немає папірця, то там його ніхто не кине. 


Фото з Facebook

У приватному секторі вже і машина їздить, забираючи сміття з-під двору, і майданчики для збору сміття є. Та це деяким людям - не перепона. І навіть після прибирання, наприклад лісосмуги, сміття знову з'являється (з особистого досвіду). Інколи викидають навіть дивани, холодильники, мінвату і тому подібне...

Звичайно, сміття часто розтягують бездомні собаки. А чия вина в тому, що на вулиці бігає така велика кількість безпритульних тварин? Звичайно, байдужих людей, які викидають і завозять тварин. Тут є вина і влади, яка не робить для вирішення проблеми майже нічого. 

Ще болюча тема - це підпал сухої трави і сміття... Тут взагалі без коментарів. 

Природа реально скоро захоче позбавитись від нас.

Ніжинці, гості міста! Будьмо свідомими, за можливості прибирайте сміття біля своїх будинків, не викидайте сміття без думки про природу і майбутнє! 


сміття, паління сухої трави

сміття, паління сухої трави

сміття, паління сухої трави

сміття, паління сухої трави
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: