Завантаження ...
banner
banner

Військкомати не проводитимуть ніяких перевірок під час виборів

Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (військові комісаріати) проводити перевірку списків громадян чи інші дії під час проведення виборів Президента України на виборчих дільницях не будуть

Військоват, перевірка, вибори


Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (військові комісаріати) проводити перевірку списків громадян чи інші дії під час проведення виборів Президента України на виборчих дільницях не будуть.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Чернігівський обласний військовий комісаріат.

Згідно Указу Президента №22/2019 призов на строкову військову службу відбудеться у квітні – червні 2019 року, в той час як день голосування призначено на 31 березня.

Кожен громадянин України матиме право вільно та безперешкодно здійснити свій громадянський обов’язок та проголосувати на виборах Президента України згідно чинного законодавства України.

Більше того - працівники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (військових комісаріати) закликають молодь взяти активну участь у визначенні майбутнього країни – прийти на виборчі дільниці 31 березня та зробити свій вибір!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: