Завантаження ...
banner
banner

Чоловік крав гроші у батьків колишньої дружини

За результатами підтримання прокурорами обвинувачення у суді засуджено до арешту ніжинця, який вчинив злочини проти власності. Ніжинський міськрайонний суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочинів

гроші, родичі, крадіжка, прокуратура

За результатами підтримання прокурорами обвинувачення у суді засуджено до арешту ніжинця, який вчинив злочини проти власності.
 
Ніжинський міськрайонний суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна) та ч. 2 ст.185 КК України (таємне викрадення чужого майна,  вчинене повторно).

Читайте також: За хуліганство у міській поліклініці ніжинець може сісти на 5 років
 
Обвинувачений визнав вину у неодноразовому викраденні ним грошових коштів з будинку батьків колишньої дружини. Загалом чоловік обікрав колишніх родичів на суму майже 4 тис. грн.
 
При призначенні покарання суд врахував факт повного відшкодування збитків потерпілим після направлення обвинувального акта до суду, та засудив його до 5 місяців арешту. Відповідно до Закону України «Про амністію у 2016 році» чоловіка звільнено від відбування покарання у зв'язку з амністією. 
 
Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: