Завантаження ...
banner
banner

Молодь запрошують на «Майдан's» у Ніжині

Міський конкурс «Майдан's» - це об’єднання талановитої, соціально активної молоді загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів міста Ніжина у мистецтві масового танцю

конкурс, День міста, Майдан's

Міський конкурс «Майдан's» - це об’єднання талановитої, соціально активної молоді загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів міста Ніжина у мистецтві масового танцю, підтримка молодіжних ініціатив, популяризація навчальних закладів міста та здорового способу життя.

Міський конкурс «Майдан's» буде проводитися в три етапи:

1 етап – підготовчий. Учасники формують команди, подають заявки про участь у Конкурсі до відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради за встановленою формою до 10 квітня 2019 року, визначаються з музичним матеріалом, готують по 3 хореографічні номери.

2 етап – участь у змаганнях. Презентація команд-учасників на головній площі міста 4 травня 2019 року в рамках святкування Дня міста.

3 етап – підведення підсумків Конкурсу 4 травня 2019 року.

До 10 квітня 2019 року команди, які бажають взяти участь у Конкурсі, подають заявку учасника до відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради за встановленою формою:

конкурс, День міста, Майдан's
 

Детальніше з положенням про конкурс можна ознайомитися за посиланням: https://drive.google.com/open?id=1zdWY22QQevpcrrRRt_MCJU33Pxit43wM 

конкурс, День міста, Майдан's


За матеріалами Відділу у справах сім'ї та молоді виконкому Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: