Завантаження ...
banner
banner

Поліція Чернігівщини направила до суду справу работоргівців

Поліція скерувала до суду чотири кримінальні провадження, відкриті за статтею «торгівля людьми». Група чоловіків, яка планувала продати дівчат у сексуальне рабство, була затримана минулого року

работорговці, поліція, суд

Поліція скерувала до суду чотири кримінальні провадження, відкриті за статтею «торгівля людьми».

Група чоловіків, яка планувала продати дівчат у сексуальне рабство, була затримана минулого року при спробі перетину державного кордону. Це стало можливим завдяки співпраці поліції, прокуратури та прикордонної служби. В їх автомобілі знаходилися потерпілі дівчата.

Работоргівці задурювали українкам голови обіцянками райдужного заможного життя у Німеччині із зарплатнею в 4 тисячі євро. Чернігівські організатори взяли на себе вербування та переміщення дівчат за кордон, де їх продавали в сексуальне рабство.

работорговці, поліція, суд

В ході розслідування оперативники встановили ще одного учасника групи, який займався вербуванням дівчат - громадянина України, а також двох замовників живого товару в Німеччині - директора і власника нічного клубу.

Поліція направить в Німеччину міжнародне доручення для притягнення до кримінальної відповідальності причетних до злочину осіб.

За торгівлю людьми чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.


Сектор комунікації
поліції Чернігівської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: