Завантаження ...
banner
banner

Затримано особу за розбійний напад і грабіж

Ніжинською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаному з погрозою застосування насильства, небезпечного для здоров’я особи та відкритому викраденні чужого майна

Прокуратура

Ніжинською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаному з погрозою застосування  насильства, небезпечного для здоров’я особи (ч.1 ст. 187 КК України)  та  відкритому викраденні чужого майна (грабіж), поєднаному з проникненням  у інше приміщення, вчиненому повторно (ч. 3 ст. 186 КК України).

Як з’ясувалось, 20 річний мешканець смт Талалаївка перебуваючи в Ніжині забіг до одного з магазинів міста та а погрожуючи продавцеві ножем заволодів грошовими коштами в сумі 400 гривень.

Не зупинившись на вчиненому, продовжуючи свої злочинні дії, зловмисник зайшов до іншого магазину, що також розташований на території Ніжина та відкрито заволодів грошовими коштами в сумі близько 1500 грн.

Останнього затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 187 КК України, ч. 3 ст. 186 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Тривають першочергові слідчі (розшукові) дії спрямовані на з’ясування усіх обставин кримінального правопорушення. 
   
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: