Завантаження ...
banner

Ніжинцям заборонено поливати присадибні ділянки вдень

18 квітня на черговому засіданні виконавчого комітету розглянули і прийняли рішення "Про встановлення графіка використання води населенням для поливу присадибних ділянок на 2019 рік"

графік, полив, присадибні ділянки

18 квітня на черговому засіданні виконавчого комітету розглянули і прийняли рішення "Про встановлення графіка використання води  населенням для поливу присадибних ділянок на 2019 рік".

Згідно з цим рішення, у Ніжині поливний період у 2019 році починається з 1 травня і закінчиться 1 вересня. В цей період оплата за спожиту воду здійснюється згідно з показниками  водомірів, а у разі їх відсутності - за вартістю 121 грн 08 коп на місяць за полив земельної ділянки 100 кв.м.

Ніжинцям дозволено поливати присадибні ділянки з 22.00 години до 7.00 години. Вдень заборонено здійснювати полив з метою недопущення збою у постачанні населенню міста питної води, особливо мешканцям багатоповерхових будинків.

Також, заборонено самовільне влаштування на присадибних ділянках, у багатоповерхових будинках, та для інших споживачів - тимчасових водопровідних мереж, розміщення шлангів для поливу присадибних ділянок усім абонентам, без виключення.

Полив рекомендують здійснювати з альтернативних джерел води (колодязів, резервуарів, свердловин та інших некомунальних джерел).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: