Завантаження ...
banner
banner

Суд вирішить долю хулігана, який зчинив дебош у торгівельному павільйоні

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю

прокуратура, хуліганство, торговий павільйон

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю (ч. 1 ст. 296 КК України). 

Подія сталася в березні поточного року. 38 річний раніше судимий мешканець Ніжина перебуваючи в приміщенні одного з торгівельних павільйонів міста, демонструючи зневагу до загальноприйнятих норм поведінки, виражаючись нецензурною лайкою в біг відвідувача торгівельного павільйону, не реагуючи на зауваження останнього, наніс потерпілому удар та в ході боротьби пошкодив прилавки і товар в магазині, що призвело до тимчасової зупинки роботи закладу. 

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до Ніжинського міськрайонного суду для розгляду по суті.

За вчинення вказаного злочину законом передбачена відповідальність у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Тож тепер долю хулігана вирішить суд. 

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: