Завантаження ...
banner

Ніжинець отримав державну нагороду

Сьогодні, 21 травня, у великій залі міськвиконкому державною нагородою "Заслужений працівник промисловості України" відзначили Віталія Карпунцова. Він працює на Ніжинському хлібзаводі. За спеціальністю чоловік

нагорода, заслужений працівник, хлібзавод

Сьогодні, 21 травня, у великій залі міськвиконкому державною нагородою "Заслужений працівник промисловості України" відзначили Віталія Карпунцова. Він працює на Ніжинському хлібзаводі. За спеціальністю чоловік – інженер пекарського та кондитерського виробництва.

Віталію Михайловичу державну відзнаку вручав в. о. голови Чернігівської ОДА Олександр Мисник. Розділити щасливу подію прийшли син, дружина та колеги Віталія Карпунцова.

Про нього син та колеги казали лише добрі слова. Вони неодноразово наголошували про порядність, високий професіоналізм, відповідальність та людяність Віталія Михайловича.

За місяць він уже відзначатиме 50-ту річницю трудового стажу.

Найбільшим своїм досягненням у житті Віталій Михайлович називає обох своїх синів. Він пишається тим, що його діти досягли саме таких висот. Один із його синів, Валерій, – народний депутат України, доктор юридичних наук. Інший, Микола, – кандидат економічних наук. "Я дуже гордий, що мої діти досягли всього без нашого втручання", – говорив Віталій Карпунцов.

"За все своє життя мій чоловік не мав жодного вихідного і навіть ніколи не брав лікарняне. І в суботу, і в неділю він іде на роботу зранку, перевіряє технічне обладнання підприємства", – говорила дружина Карпунцова Людмила.

Син Віталія Михайловича Валерій про батька казав лише добрі та щирі слова і не раз висловлював вдячність за виховання та знання, які дав батько. 

Джерело: ПравдаТутНіжин 

нагорода, заслужений працівник, хлібзавод

нагорода, заслужений працівник, хлібзавод

нагорода, заслужений працівник, хлібзавод
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: