Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська поліція затримала групу наркоторговців

В ніч з 21 на 22 травня поліцейськими Ніжинського відділу поліції затримано «на гарячому» групу наркоторговців, які розгорнули у місті свій незаконний бізнес з продажу наркотиків. Оперативники дізналися про двох

поліція, наркоторговці, затримання

В ніч з 21 на 22 травня поліцейськими Ніжинського відділу поліції затримано «на гарячому» групу наркоторговців, які розгорнули у місті свій незаконний бізнес з продажу наркотиків.

Оперативники дізналися про двох чоловіків, які діючи за попередньою змовою у Ніжині займалися збутом метадону. Обидва місцеві мешканці та раніше неодноразово мали проблеми із законом: були засуджені за злочини пов’язані з незаконним обігом наркотичних речовин. 

Один із «бізнесменів», 37-річний ніде не працюючий чоловік, не один рік перебував за гратами за зберігання наркотиків, але після звільнення цю справу не полишив та, підшукавши собі такого ж безробітного 38-річного спільника (раніше судимого за збут особливо небезпечних наркотичних речовин), почав торгувати ними. 

Оскільки обидва раніше вже мали досвід з придбання та продажу наркотиків, чоловіки вели себе вкрай обережно. Наркотичні засоби продавали, переважно, на вулиці. Оперативникам довелося провести велику роботу по документуванню їх незаконної діяльності, застосувати весь свій професійний досвід та цілий арсенал оперативних заходів. 

Маючи докази фактів продажу метадону, було прийнято рішення про затримання обох ділків. Операцію проводили одночасно у різних кінцях міста. Одного з чоловіків було затримано вдома, іншого – на залізничному вокзалі, коли той повертався з «робочої поїздки за товаром» з м. Києва. Після затримання підозрюваних та їх помешкання обшукали. В ході санкціонованих обшуків було вилучено гроші у вітчизняній та іноземній валюті, які ті отримали за продані наркотики, банківські картки, готові до продажу «порції» метадону, мобільні телефони, медичні шприци для ін’єкцій та інші докази незаконної діяльності товаришів.

Обох поміщено до ізолятору тимчасового тримання, де вони пробудуть до обрання судом запобіжного заходу. Наразі вже підтверджено кілька фактів збуту метадону, слідство триває. 
У затриманих є всі шанси на кілька років повернутися за грати де ще раз подумати про те чи вартий такий спосіб заробітку власної свободи.

Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції

поліція, наркоторговці, затримання

поліція, наркоторговці, затримання
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: