Завантаження ...
banner

У Ніжині на березі річки знайшли неповнолітнього без свідомості

17-річного юнака без свідомості знайшли ніжинці, які вигулювали собак на березі Остра. Хлопець лежав у траві та не міг згадати власного імені. Люди викликали швидку, яка констатувала сильне алкогольне

неповнолітній, алкоголь, Остер, поліція

17-річного юнака без свідомості знайшли ніжинці, які вигулювали собак на березі Остра. Хлопець лежав у траві та не міг згадати власного імені. Люди викликали швидку, яка констатувала сильне алкогольне сп'яніння. Подія сталася 20 травня, розповіла очільниця сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Як виявилося в ході з'ясування обставин, хлопець проживає на території іншого району. Через Ніжин їхав на навчання. Тут же зустрів повнолітнього друга, який запропонував відсвяткувати зустріч розпиванням горілки. Після того, як дитина напилась до безпам'ятства, просто полишив його у траві на березі Остра. Проти повнолітнього порушили адміністративну справу. Штраф символічний. Тому Інна Музиченко закликала батьків проводити з власними дітьми бесіди та контролювати їх дозвілля.

Джерело: uezd.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: