Завантаження ...
banner
banner

Юні ніжинці - призери обласних перегонів з картингу

З 24 по 26 травня Чернігівським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді на аеродромі сільгоспавіації по трасі Чернігів – Київ, між селами Красне та Топчіївка було проведено

картинг, змагання

З 24 по 26 травня Чернігівським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді на аеродромі сільгоспавіації по трасі Чернігів – Київ, між селами Красне та Топчіївка було проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді (молодші юнаки, старші юнаки) з картингу.

На Чернігівщині цей вид спорту досить популярний. Цього разу на змагання завітали команди з міста Глухів (Універ-рейсінг), клубу «Бориспіль-карт», Ніжинської СЮТ, Остерської СЮТ, Менської СЮТ і, звісно, господарі траси – чернігівці. 

Змагання проходили у різних класах картів: "Піонер-Н", Піонер-Н-міні", "Піонер-Б", "Кадет", "Популярний-М" та "125-безкоробка". За результатами змагань були нагороди та призи, але головне – участь юних гонщиків у змаганнях, можливість перевірки своїх сил та вмінь у керуванні картом.

Вітаємо команду юних ніжинських картингістів у складі: Алдабаєв Ярослав, Кікін Денис, Ковтун Богдан та їх наставника В. І. Опанасенка з успішним виступом на обласному етапі Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді з картингу - ІІ та ІІІ місце в шосейно-кільцевих перегонах в класі машин "Популярний-Ю" та "Піонер - Б (4т)"!

За матеріалами Управління освіти Ніжинської міської ради 

картинг, змагання

картинг, змагання

картинг, змагання

картинг, змагання
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: