Завантаження ...
banner
banner

Пасажири робочих електричок вимагають збільшити кількість вагонів

На сайті електронних петицій (Офіційне інтернет-представництво Президента України) вчора, 4 червня, опубліковано петицію з проханням про збільшення кількості вагонів (від 8 до 10) приміської електрички Ніжин-Київ

петиція, пасажири, вагон, електричка

На сайті електронних петицій (Офіційне інтернет-представництво Президента України) вчора, 4 червня, опубліковано петицію з проханням про збільшення кількості вагонів (від 8 до 10) приміської електрички Ніжин-Київ і в зворотньому напрямку вранці та ввечері. Саме в цей час (з 6:00-8:00) i (з 18:00-21:00) люди, в тому числі й чимало ніжинців, їдуть на роботу та повертаються з роботи.

У петиції зазначено, що на сьогоднішній день електрички в напрямку Ніжин-Київ/Київ-Ніжин, що курсують в ранній та вечірні періоди часу - їздять по 6 вагонів! Останні переповнені пасажирами, вони  часто докладають зусиль, аби на своїй станції втиснутися в шостий вагон потягу, їхати душно і люди нерідко втрачають свідомість.

Заробітчани просять звернуть на це увагу і збільшити кількість вагонів до 8, а краще до 10! "Пасажири вже не можуть терпіти такі нелюдські умови перевезення, не кажучи вже про робочий стан електропотягів!", – наголошують у петиції.

На сьогоднішній день петиція отримала в свою підтримку 72 голоси з 25 000 необхідних. Збір підписів триває. Для того, щоб підтримати дану ініціативу, перейдіть за посиланням Офіційне інтернет-представництво Президента України

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: