Завантаження ...
banner
banner

Освітні заклади міста прозвітували

7 червня відбулось заслуховування звітів керівників закладів загальної середньої освіти Ніжина по результатам діяльності І кварталу 2019 року. На початку заслуховування заступник начальника фінансового управління Маргарита Фурса зазначила

звіт, школа, керівники


7 червня відбулось заслуховування звітів керівників закладів  загальної середньої освіти Ніжина по результатам діяльності І кварталу 2019 року. На початку заступник начальника фінансового управління Маргарита Фурса зазначила, що з міського бюджету в цілому на освітні потреби виділено 199 млн. 99 тис. грн., а за І квартал використано 20%  від запланованого річного бюджету.

Директори шкіл звітували про фінансову діяльність та ефективне використання наявних фінансових ресурсів на 2019 рік закладів, економію бюджетних коштів на їх утримання та підвищення ефективності використання енергоносіїв (встановлення приладів обліку води, електроенергії та перехід на енергозберігаючі лампи).

Також обговорені такі питання як наповнюваність шкіл, використання коштів освітньої субвенції, процес оптимізації мережі навчальних закладів та інші ключові птання, які впливають на освітній процес.

Міський голова відмітив позитивну роботу директорів ЗОШ №2, ЗОШ № 8 та ЗОШ №14, звернув увагу на харчування школярів, безпечне перебування дітей у навчальних закладах, збереження майна шкіл, заходи енергозбереження, укладення ЕСКО договорів.

Результати заслуховування даних звітів дають змогу провести розрахунки можливих змін при плануванні бюджету на наступний рік.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: